vFAS erfrechtspecialisten

Erven-online.nl is een initiatief van de vFAS: vereniging van familie- en erfrecht advocaten en scheidingsmediators. Bij de vFAS zijn meer dan 880 advocaten, waaronder meer dan 135 erfrechtspecialisten aangesloten. Bijna alle erfrechtspecialisten zijn tegelijkertijd óók gespecialiseerd in familierecht en mediation.

De erfrechtspecialisten van de vFAS zijn deskundigen op het gebied van het erfrecht en de procedures die daarmee samenhangen. De inschakeling van een deskundig erfrechtspecialist kan helpen om de nalatenschap naar ieders tevredenheid af te wikkelen. Zij zullen bij nalatenschapsconflicten altijd zoeken naar oplossingen door middel van overleg en/of mediation. ‘Erven zonder scherven’ heeft altijd de voorkeur. Het overlijden van een dierbare is al verdrietig genoeg om mee te maken.

 

Meer informatie over de vFAS vindt u op www.verenigingfas.nl

ERVEN* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. ERVEN* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

Terug naar vorige