Erfrechtspecialisten van de vFAS

De erfrechtspecialisten van de vFAS zijn deskundigen op het gebied van het erfrecht en de procedures die daarmee samenhangen. De inschakeling van een deskundig erfrechtspecialist kan helpen om de nalatenschap naar ieders tevredenheid af te wikkelen.

De advocaten-erfrechtspecialisten van de vFAS zijn goed op de hoogte van de ins en outs van het erfrecht. Zij zullen bij nalatenschapsconflicten altijd zoeken naar oplossingen door middel van overleg en/of mediation. ‘Erven zonder scherven’ heeft altijd de voorkeur. Het overlijden van een dierbare is al verdrietig genoeg om mee te maken.

Zoek naar erfrechtspecialisten

Zoek naar erfrechtspecialisten

  • Zoeken op
  • Plaats
  • (Bedrijfs-)naam
  • Postcode
Kunt u het niet vinden? Type dan de eerste 4 letters van uw zoekterm....

Filter:

Gefinancierde rechtsbijstand:

Contactformulier

Werkzaam bij:

Vul onderstaande gegevens in om uw vraag te stellen. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring.

ERVEN* houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Op onze website worden geen advertenties getoond. ERVEN* gebruikt wel cookies en scripts van Google om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren. Zo kunnen we content op maat aanbieden en de effectiviteit verder verbeteren. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

Terug naar vorige